0751 195 196 (Lun-Dum: 09.00-21.00)  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne
Blog TAKABANIS
  
  
  
  

Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Sisteme tratare apa, Osmoza Inversa, Dedurizatoare (takabanis.ro)

Site-ul Sisteme tratare apa, Osmoza Inversa, Dedurizatoare (takabanis.ro) este operat de societatea SC IMA CONCEPT SRL, cu sediul in ALEEA CARPATI, NR 35, MURES, TARGU-MURES, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J26/2143/2008, capital social: 200 lei. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului Sisteme tratare apa, Osmoza Inversa, Dedurizatoare (takabanis.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Takabanis.ro respecta criteriile de preselectie GPeC si a aderat la standardele Trusted.ro.

I. Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Site-ul Takabanis.ro detine dreptul de autor asupra textului si a imaginilor ce fac parte din continutul site-ului. Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Puteti raporta incalcari ale dreptului de autor la adresa office@takabanis.ro.

II. Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator siSisteme tratare apa, Osmoza Inversa, Dedurizatoare (takabanis.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca se retrage din contractul la distanta, fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si art.14 din O.U.G 34/2014 si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului (cf. art. 9). 

Pentru a notifica in scris Sisteme tratare apa, Osmoza Inversa, Dedurizatoare (takabanis.ro) privind retragerea din contract, cumparatorul are la dispozitie urmatoarele variante:

a) de a completa acest model de formular: 


Stimați consumatori, prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract.

– Către [aici se introduce numele, adresa poştală şi, dacă este cazul, numărul de telefon, numărul de fax şi adresa de e-mail ale profesionistului]:

– Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse (*)/prestarea următoarelor servicii (*)

– Comandate la data (*)/primite la data (*)

– Numele consumatorului (consumatorilor)

 

– Adresa consumatorului (consumatorilor)

– Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)

– Data

(*) A se elimina menţiunea inutilă, după caz.


b) de a face orice alta declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract.

Dupa ce a comunicat in scris decizia de retragere din contract, cumparatorul are la dispozitie 14 zile calendaristice pentru a returna produsul. Costurile de retur vor fi suportate de cumparator. 


Administratorul Sisteme tratare apa, Osmoza Inversa, Dedurizatoare (takabanis.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

III. Drepturile persoanelor privind datele cu caracter personal

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, IMA CONCEPT INVEST SRL, operator de date cu caracter personal înregistrat cu numărul de notificare 35737, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este de a face posibilă livrarea comenzii și de transmitere a unor newsletter-e în vederea promovării produselor comercializate/serviciilor oferite de IMA CONCEPT INVEST SRL.

În vederea livrării comenzii și a încheierii cu succes a tranzacției, datele cu caracter personal sunt necesare.

În ceea ce privește scopul transmiterii de newsletter-e, nu sunteți obligat(ă) să furnizați datele. Refuzul dvs. determină IMA CONCEPT INVEST SRL să vă șteargă imediat datele personale din baza sa de date. Nu va mai fi posibila furnizarea pe viitor a informatiilor actualizate privind produsele comercializate sau serviciile oferite de IMA CONCEPT INVEST SRL.

In cazul in care nu doriti sa primiti informatii despre produsele si serviciile IMA CONCEPT INVEST SRL, este suficient sa debifati casuta corespunzatoare de pe pagina “Trimite comanda” a site-ului takabanis.ro.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii numai de catre de catre operatorii IMA CONCEPT INVEST SRL; datele nu se vor transmite altor operatori.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la IMA CONCEPT INVEST SRL, ALEEA CARPATI, NR 35, TARGU-MURES, MURES, sau pe office@takabanis.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

_______________________________________________________________

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct. 

IV. Garantie si service

Produsele beneficiaza de un termen de 2 ani de garantie. Pe durata perioadei de garantie, Sisteme tratare apa, Osmoza Inversa, Dedurizatoare (takabanis.ro) se obliga sa solutioneze plangerile privind produsele defecte, fie prin repararea gratuita a acestora, fie prin inlocuirea lor, acolo unde este cazul. In timpul perioadei de garantie, service-ul este asigurat gratuit, iar dupa expirarea garantiei, service-ul este asigurat contra-cost.

V. Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului.Sisteme tratare apa, Osmoza Inversa, Dedurizatoare (takabanis.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

VI. Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Sisteme tratare apa, Osmoza Inversa, Dedurizatoare (takabanis.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Sisteme tratare apa, Osmoza Inversa, Dedurizatoare (takabanis.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

VII. Disponibilitatea serviciului 

Administratorul Sisteme tratare apa, Osmoza Inversa, Dedurizatoare (takabanis.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Sisteme tratare apa, Osmoza Inversa, Dedurizatoare (takabanis.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email