0751 195 196 (Lun-Dum: 09.00-21.00)  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne
Blog TAKABANIS
  
  
  
  

Dreptul la retur

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Sisteme tratare apa, Osmoza Inversa, Dedurizatoare (takabanis.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca se retrage din contractul la distanta, fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si art.14 din O.U.G 34/2014 si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului (cf. art. 9). 

Pentru a notifica in scris Sisteme tratare apa, Osmoza Inversa, Dedurizatoare (takabanis.ro) privind retragerea din contract, cumparatorul are la dispozitie urmatoarele variante:

a) de a completa acest model de formular: Stimați consumatori, prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract.

– Către [aici se introduce numele, adresa poştală şi, dacă este cazul, numărul de telefon, numărul de fax şi adresa de e-mail ale profesionistului]:

– Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse (*)/prestarea următoarelor servicii (*)

– Comandate la data (*)/primite la data (*)

– Numele consumatorului (consumatorilor)

 

– Adresa consumatorului (consumatorilor)

– Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)

– Data

(*) A se elimina menţiunea inutilă, după caz.b) de a face orice alta declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract.

Dupa ce a comunicat in scris decizia de retragere din contract, cumparatorul are la dispozitie 14 zile calendaristice pentru a returna produsul. Costurile de retur vor fi suportate de cumparator. 


Administratorul Sisteme tratare apa, Osmoza Inversa, Dedurizatoare (takabanis.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

  
  

  

Filtreaza dupa brand

  

  
  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!