0751 195 196 (Lun-Dum: 09.00-21.00)  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne
Blog TAKABANIS
  
  
  
  

Confidentialitate

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, IMA CONCEPT SRL, operator de date cu caracter personal înregistrat cu numărul de notificare 35737, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este de a face posibilă livrarea comenzii și de transmitere a unor newsletter-e în vederea promovării produselor comercializate/serviciilor oferite de IMA CONCEPT SRL.

În vederea livrării comenzii și a încheierii cu succes a tranzacției, datele cu caracter personal sunt necesare.

În ceea ce privește scopul transmiterii de newsletter-e, nu sunteți obligat(ă) să furnizați datele.Refuzul dvs. determină IMA CONCEPT SRL să vă șteargă imediat datele personale din baza sa de date. Nu va mai fi posibila furnizarea pe viitor a informatiilor actualizate privind produsele comercializate sau serviciile oferite de IMA CONCEPT SRL.

În cazul în care nu doriți sa primiți informații despre produsele și serviciile IMA CONCEPT SRL, este suficient să debifați căsuța corespunzătoare de pe pagina “Trimite comanda” a site-ului takabanis.ro.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii numai de catre de catre operatorii IMA CONCEPT SRL; datele nu se vor transmite altor operatori.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la IMA CONCEPT SRL, ALEEA CARPATI, NR 35, TARGU-MURES, MURES, sau pe office@takabanis.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

_______________________________________________________________

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct, prin asta înțelegând trimitere de newsletter.